Google Pixel 9 Pro anmeldelse dansk

Google Pixel 9 Pro anmeldelse dansk

Google Pixel 9 Pro anmeldelse – Dansk

Den lille model af Googles Pixel 9 Pro modellerne, er måske den flest vil være interesseret i med sin 6,3″ skærm i stedet for 9 Pro XL’s store 6,8″ skræm. Og ligesom Apple forstår Google hvordan man “up-sell’er”, og på den måde lokker kunden over på den dyrere løsning, fremfor at købe den almindelige Pixel 9. Du får nemlig mere RAM, bedre selfie kamera, teleskop-linse, bedre køling, og så kan Pro’erne flere software-tricks. Priserne er på 6.999 kr. for den almindelige Pixel 9, 8.599 kr. for 9 Pro, og 9.399 kr. for 9 Pro XL. Det betyder at for 1600 kr. mere, så bliver du “Pro”! Og når vi alligevel er oppe i den slags penge, synes jeg man skal gøre det. Med tiden bliver priserne også mindre over hele linjen, og så kan man selv vurdere hvad man vil slå til på. Her er Google Pixel 9 Pro anmeldelse – på Dansk.

Er Pixel 9 Pro så de flere penge værd?

Hvis form betyder noget for dig, så skal du vide at både 9 og 9 Pro er identiske hvad angår størrelse og udseende. Meget runde hjørner, også selve skærmen, som er i 20:9 aspektet, hvilket gør at den føles relativt aflang. Gorilla glas Vitus 2 både for og bag på alle modeller, samt aluminiumsider. Eneste forskel er en ekstra linse i kamerahuset af Pro’eren – telefotolinsen. Så merværdien skal findes i at 9 Pro har lidt bedre indmad og kan flere software-tricks som sagt.

Google Pixel 9 Pro fås i de samme fire farver som Pixel 9 Pro XL-versionen, og alt er fornuftigt placeret på den. Jeg fan af at volumen knappen sidder nederst, så den er nemmere at nå. Jeg justerer i alle tilfælde oftere volumen op og ned oftere, end jeg skal bruge on/off knappen.
Lyden ud af højtalerne er god, om end ikke helt så kraftigt som på den store Pixel 9 Pro XL model – se denne lydtest.

9 Pro har også en cru mindre batteri end XL versionen med 4700 imod 5060 mAh, men begge oplader på ca. samme tid – se i denne video nedenfor eller via dette link.

Forbedret selfiekamera

Du kan se eksempler på selfiekameraet herunder, samt telefotolinsen her på Google Pixel 9 Pro.

Du ser mere detaljeret, men ældre ud på 9 Pro, fremfor den almindelige Pixel 9 hvor du ser yngre ud, og slet ikke skaldet. Forskellen i optikken er på 42MP på Pro modellen, imod 10.5 på den almindelige Pixel 9. Kan det ses? Vi synes det, og på en computer i originalopløsning lægger man bedre mærke til det.

Du kan læse resten af min anmeldelse og indtryk af begge Pro-modellerne her i min Google Pixel 9 Pro XL anmeldelse. De er nemlig at betragte som ens for resten. Og begge er selvfølgelig en Techsen anbefaler værd:

Det var en Google Pixel 9 Pro anmeldelse – Dansk. Husk at besøge Techsen på YouTube

Besøg vores

Sociale medier

Privatlivspolitik Cookiepolitik