Nothing Phone 1 anmeldelse dansk

Nothing Phone 1 anmeldelse dansk

Nothing Phone 1 anmeldelse Dansk – stadig værd at samle op i 2024?

Nothing Phone 1 er fra 2022. Er den stadig værd at samle op her i 2024? Det synes Techsen, så læs med.

Design

Designet er virkelig enestående, og det er ikke bare en gimmick. Knapperne er solide og hele telefonen virker som om, at den er bygget af god kvalitet: Aluminium på siderne og glas på for og bag, og så er den IP53 certificeret. Det er simpelthen reelt sjovt at se og bruge Glyphs i sin hverdag. Denne her telefon er en kæmpe eyeturner, og har er design der er funktionelt!

Den lugter lidt af iPhone 12, vel at mærke i en stor variant med sin 6.55 tommers, 120hz OLED HDR10+ skærm. Og så har den påmonteret skærmbeskyttelse fra start. Hvis der sad et Apple mærke lige i midten på bagsiden, så ville mange falde i og tro det var en iPhone – så meget ligner den. Men Nothing selv hævder, at “gennemsigtighed” er deres særegne designsprog. Og den store runde dims på bagsiden, er en coil til den trådløse opladning, som man kan ses igennem glasset. Telefonen oplades med 30 watt og 15 watt trådløst. Der kommer dog ingen oplader med i boksen. Og ja, du kan også oplade modsat- f.eks oplade dine earbuds.

Telefonen er en blanding af high-end og øvre midrange.

Kompromiserne er forbavsende få, og Snapdragon 778+ chippen giver en fin daglig oplevelse og den har 8GB RAM. Det er den samme chip, sad også i min ‘Årets telefon’ for 2022 nemlig Motorola Edge 30.

Telefonen har Dual SIM og jeg førte en telefonsamtale på 1½ time med højtaler på – som startede på 5% og stadig var i live med 1 % til sidst! Og dem jeg har talt med, har været tilfredse med lyden fra Nothing Phone 1 i den anden ende.Og den leverer glimrende under pres og gaming, og uden at overophede!

Herunder kan du se Geekbench og 3D Mark stress test kørt 21. februar 2024.

Nothing Phone 1 Geekbench 2024Nothing Phone 1 Geekbench 2024 - 2
Nothing Phone 1 3D mark stress test 2024 - 1Nothing Phone 1 3D mark stress test 2024 - 2
Nothing Phone 1 Geekbench og 3D Mark stress test d. 21. februar 2024.

Selvfølgelig er det ikke den ultimative gamer telefon, men den leverer rigeligt til de hverdagsfunktioner man forventer af sin telefon.

Kameraet:

Er generelt en god oplevelse, har god IOS, og er hvad jeg vil kalde øvre midrange. Godt, og sjovt med Glyph-lyset der kan bruges som ekstra kamera lys om aftenen. Se kamera test her.

Minusser:

Det ærgerlige ved den her telefon er stereoperspektivet, som ikke er top level fordi bundhøjtaleren simpelthen er for kraftig, hør her, samt at mikrofonen ikke er af bedste kvalitet.

Nothing OS 2.0 og fremefter kommer med Advanced EQ equalizer, som man lige bør rode lidt med, for at få den bedste lyd ud af sin Nothing-telefon.

Nothing OS

– er generelt en positiv oplevelse, med masser af styling alle steder, hvor Nothing’s team har kunne presse det ind. Som bruger får man da også følelsen af, at det er noget specielt. Telefonen er lovet software opdateringer indtil august 2026 og måske længere.

Konklusion:

Her har du en eyeturner af en anden verden. En telefon som du vil føle dig virkelig unik ved at have – selv i Android segmenet, og man føler sig som noget specielt. Den er fed med sit funktionelle design og glyphs!

Techsen anbefaler Noting Phone 1, og vi forventer at vende tilbage med anmeldelser af både Nothing Phone 2a og 3’eren når den kommer.

Husk at besøge Techsen på YouTube, hvor du altid kan finde vores nyeste videoer.

Besøg vores

Sociale medier

Privatlivspolitik Cookiepolitik